Översiktsbild Fjällhornet

STF Fjällhornet Resort

STF Fjällhornet Resort

STF Fjällhornet Resort

Bo i våra mysiga stugor

Våra gediget byggda stugor är belägna mitt i den orörda och vackra vildmarken. Vi erbjuder tre olika stugtyper med självhushåll, alla med braskamin och sällskapsytor. Till en del av våra stugor kan du även ta med dig husdjur. I vår bastuavdelning med duschar, som du har fri tillgång till när du vill, finns det både dam och herrbastu. Ett perfekt sätt att mjuka upp leder och värma kroppen efter en dag utomhus.

På anläggningen finns även en Storstuga som är tillgänglig för alla gäster. Här finns ett fullt utrustat kök och en stor samlingslokal med härlig öppen spis. I storstugan finns även informationsmaterial, böcker och olika sällskapsspel att låna. Hjärtstartare, larmtelefon och första förband finns mellan kök och kontor i storstugan. Personalen har genomgått en utbildning i HLR och Hjärtstartare hösten 2021.

I hjärtat av anläggningen ligger den nyuppförda grillkåtan som även den är öppen för alla. Här kan du laga din mat, koka ditt kaffe eller bara sitta en stund och meditera, med andra ord – en plats för njutning!

Allmänna bokningsvillkor

Våra erbjudanden

Bo söndag - söndag

Bo söndag - söndag

Boka en vecka med söndag som ankomstdag så får du rabatt på din bokning.

Läs mer
Bo söndag - torsdag

Bo söndag - torsdag

Boka en kortvecka söndag - torsdag så får du rabatt på din bokning.

Läs mer
Bo torsdag - söndag

Bo torsdag - söndag

Boka en långhelg torsdag - söndag så får du rabatt på din bokning.

Läs mer
Bo och gör ingenting 24-27/8

Bo och gör ingenting 24-27/8

Boka vårt "Bo och gör ingenting" i slutet av vackra augusti. Längtar du till naturen, lugnet och äkta upplevelser, följ med på denna helg. Utan krav på aktiviteter har du möjlighet att uppleva stillhet och tystnad, där vildmarken tar vid. Res själv, med goda vänner eller en parter.

  • Avbeställningsskydd inkl. öppet köp
Läs mer
Fjälläventyr till hösten 21-24 september

Fjälläventyr till hösten 21-24 september

Boka vårt fjälläventyr på STF Fjällhornet Resort 21 - 24 september! Fjällen har så mycket att erbjuda denna tid på året, färgerna är sprakande vackra och luften är krispig och klar. Fjället förbereder sig för vintervila och du får möjlighet att uppleva något utöver det vanliga. Stillhet och harmoni runt stugknuten - där vildmarken tar vid.

  • Avbeställningsskydd inkl. öppet köp
Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


You are now subscribed