Översiktsbild Fjällhornet

STF Fjällhornet Resort

STF Fjällhornet Resort

STF Fjällhornet Resort

Bo i våra mysiga stugor

Våra gediget byggda stugor är belägna mitt i den orörda och vackra vildmarken. Vi erbjuder tre olika stugtyper med självhushåll, alla med braskamin och sällskapsytor. Till en del av våra stugor kan du även ta med dig husdjur. I vår bastuavdelning med duschar, som du har fri tillgång till när du vill, finns det både dam och herrbastu. Ett perfekt sätt att mjuka upp leder och värma kroppen efter en dag utomhus.

På anläggningen finns även en Storstuga som är tillgänglig för alla gäster. Här finns ett fullt utrustat kök och en stor samlingslokal med härlig öppen spis. I storstugan finns även informationsmaterial, böcker och olika sällskapsspel att låna. Hjärtstartare, larmtelefon och första förband finns mellan kök och kontor i storstugan. Personalen har genomgått en utbildning i HLR och Hjärtstartare hösten 2021.

I hjärtat av anläggningen ligger den nyuppförda grillkåtan som även den är öppen för alla. Här kan du laga din mat, koka ditt kaffe eller bara sitta en stund och meditera, med andra ord – en plats för njutning!

Allmänna bokningsvillkor

Våra erbjudanden

Bo i Glampingtält

Bo i Glampingtält

Drömmer du om en exklusiv reträtt där du kan koppla av och återansluta med naturen? Välkommen till vårt Glampingtält – där vildmarken tar vid!

Läs mer
Bo och gör ingenting

Bo och gör ingenting

Boka vårt "Bo och gör ingenting" paket. Längtar du till naturen, lugnet och äkta upplevelser med lite guldkant. Utan krav på aktiviteter har du möjlighet att uppleva stillhet och tystnad, där vildmarken tar vid. Res själv, med goda vänner eller en partner.

  • Avbeställningsskydd inkl. öppet köp
Läs mer
Bo söndag - söndag

Bo söndag - söndag

Boka en vecka med söndag som ankomstdag så får du rabatt på din bokning.

Läs mer
Bo söndag - torsdag

Bo söndag - torsdag

Boka en kortvecka söndag - torsdag så får du rabatt på din bokning.

Läs mer
Bo torsdag - söndag

Bo torsdag - söndag

Boka en långhelg torsdag - söndag så får du rabatt på din bokning.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


You are now subscribed