Den 28 mars loggar vi ut, stänger av våra telefoner, släcker ner omvärldens krav och fart. Vi vänder blicken tillbaka mot oss själva, för att finna ro och återhämtning. Här kan du ladda om, hitta kraft i naturen, lugnet och i gemenskapen.

STF Fjällhornet Resort ligger vackert i fjällbjörkskogen omgivet av höga fjäll åt alla håll. Vi rullar ut våra yogamattor i den trevliga storstugan där elden i öppna spisen brinner. Yinyogan är långsam, inkännande och passar alla, även dig som inte yogat förr. Yogan leds av Mia Melby, yogalärare på Yogaform i Funäsdalen (yogaform.n.nu) med över tio års erfarenhet. Hon undervisar lugnt och grundat, skapar rum för dig att vara dig själv, vila och återhämta dig på djupet. Mia väver samman yogapositioner, andnings- och meditationsövningar till personliga yogapass.

Skidturen och informationen om Pilgrimsvandring längs Jämt-Norgevägen leds av Gertrud Abramsson, erfaren Pilgrimsvandrare som sedan barnsben varit intresserad av fjällvärlden och fjällvandring. Hon vet dessutom vad gott det gör och vilken läkande effekt det har på kropp och själ oavsett om turen är lång, kort ensam eller i grupp eftersom hon till vardags jobbar som sjuksköterska i fjällmiljö samt som telefonsjuksköterska på 1177, Vårdguiden.

Program 28 mars
08:30 – 9:00 Samling i storstugan för morgonfika och information
09:00 – 10:15 Uppmjukande Yinyoga
10:30 – 11:30 Info om Pilgrimsvandring längs Jämt-Norgevägen
11:30 – 12:30 Lunch
13:00 – 15:00 Guidad skidtur med utomhusfika
14:30 – 16:00 Möjlighet till dusch och bastu
16:00 – 17:15 Lugn Yinyoga
17:30 – 18:30 Gemensam middag och avslut

 
Pris: 1.495:-/person. I priset ingår 2 yoga/meditationspass, förmiddags- och eftermiddagsfika, lunch och middag. Måltidsdryck ingår. Bindande anmälan senast söndag 8 mars till [email protected] Minst 5 och max 14 deltagare. Först till kvarn.

Ta med: Yogamatta, filt, skidutrustning, sittunderlag, termos, handduk och badkläder till bastu. kläder och skor för skidåkning i fjällterräng. Till yogan kan du även ta med en sjal eller ögonkudde att lägga över ögonen, långärmade och långbenta kläder (torrt underställ går fint), en varm tröja och sköna strumpor.

Passa på att njuta lite extra av omgivningen genom att boka boende på anläggningen i samband med retreatet.
 

Har ni frågor kontakta Eva Åslund på 070-668 32 82 eller [email protected]

              
Varmt välkommen!