-    Tack alla gäster för att ni röstat på oss! Vi är hedrade över det här nomineringen, och det känns extra mycket i hjärtat eftersom det är gästernas val, säger Eva Åslund platschef på Fjällhornet Resort.

Tusentals gäster har sagt sitt – av Svenska Turistföreningens 300 vandrarhem, hotell, pensionat, fjällstationer och fjällstugor över hela landet var STF Fjällhornet Resort en av dessa, de mysigaste, mest välskötta, inspirerande och hållbara.

-    Vi är verkligen stolta och glada över den här nomineringen i kategorin ”Gästernas Val – Årets Vandrarhem/Hotell/Pensionat”, säger Eva Kristiansson, Vd Personalstiftelsen PostNord Plus som äger och driver Fjällhornet Resort. Vi har haft en fantastisk sommar med massor av härliga gäster och det är så roligt att de är nöjda med oss och vårt arbete.

-    Om drygt en månad öppnar vi upp för vintersäsongen och i år känns det extra roligt med denna nominering som kvitto på gästernas uppskattning, fortsätter Eva Kristiansson.

STF:s värdegrund liknar det uppdrag stiftelsen har nämligen att skapa en aktiv fritid för PostNord-koncernens medarbetare. Likaså arbetar Fjällhornet Resort med hållbarhet och vill att gästerna ska få uppleva en orörd natur där vildmarken tar vid.