STF Fjällhornet Resort

På STF Fjällhornet Resort

Vilken årstid man än väljer att komma hit så spenderas den mesta tiden ute i naturen. En del tycker att hösten är vackrast med alla vackra färger, medan andra njuter mest av att gå på tur på vintern i oexploaterad fjällnatur. Bli inte förvånad om du möter renar, fjällripor eller räv, här finns gott om vilda djur och fantastiska naturupplevelser.

Storstugan

Storstugan är tillgänglig för alla gäster. Här finns ett fullt utrustat kök och en stor samlingslokal med härlig öppen spis. I storstugan finns informationsmaterial, böcker och olika sällskapsspel att låna.  

Hjärtstartare, larmtelefon och första förband finns mellan kök och kontor i storstugan. Personalen har genomgått en utbildning i HLR  och Hjärtstartare hösten 2021.

Dusch och bastuavdelning

I vår dusch och bastuavdelning som du har fri tillgång till när du vill, finns det både dam och herrbastu. Perfekt sätt att mjuka upp leder och värma kroppen efter en dag utomhus.

Tältplats

Under sommarsäsongen finns möjlighet att slå upp ditt tält på STF Fjällhornet Resort. Som tältande gäst har du naturligtvis även tillgång till storstugan med kök och toaletter samt dusch och bastuanläggningen.

Aktivitetsplan

Här kan ni spela badminton, boccia eller kubbspel som finns att låna.

Badplats

Ett stenkast från stugorna hittar du den lilla badviken i forsen bäcken. Något för den som vill bada i friskt och klart fjällvatten.

Att hyra

Skidpulkor, mountainbikes och snöskor finns att hyra, kontakta stugvärden.

Fjällvandring

Det utgår flera vandringsleder från stugorna. Allt från lite kortare till längre heldagsturer. Ta del av STF:s tips på hur du packar för en dagstur i fjällen.

Längdspår

Vid STF Fjällhornet Resort åker du direkt ut i det Blå Spåret som är 4 km långt och pistas regelbundet. Från anläggningen finns även ett anslutningsspår till Torkilstötens Gula- och Orangea Spår (4,6 respektive 2,4 km långt)

Läs mer om aktiviteter och utflyktsmål i våra omgivningar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


You are now subscribed