STF Fjällhornet Resort

På STF Fjällhornet Resort

Vilken årstid man än väljer att komma hit så spenderas den mesta tiden ute i naturen. En del tycker att hösten är vackrast med alla vackra färger, medan andra njuter mest av att gå på tur på vintern i oexploaterad fjällnatur. Bli inte förvånad om du möter renar, fjällripor eller räv, här finns gott om vilda djur och fantastiska naturupplevelser.

Storstugan
Storstugan är tillgänglig för alla gäster. Här finns stor samlingslokal och kök samt några olika sällskapsspel att låna.

Bastuavdelning
I vår bastuavdelning som du har fri tillgång till när du vill, finns det både dam och herrbastu. Perfekt sätt att mjuka upp leder och värma kroppen efter en dag utomhus.

Tältplats
Under sommarsäsongen finns möjlighet att slå upp ditt tält på STF Fjällhornet Resort.

Aktivitetsplats
Här kan ni spela badminton, boccia eller kubbspel som finns att låna. Här finns också barngungor.

Badplats
Ett stenkast från stugorna hittar du den lilla badviken i forsen. Något för den som vill bada i friskt och klart fjällvatten.

Att hyra
Dragpulkor och mountainbikes finns att hyra, kontakta stugvärden.

Fjällvandring
Det utgår flera vandringsleder från stugorna. Allt från lite kortare till längre heldagsturer. Ta del av STF:s tips på hur du packar för en dagstur i fjällen.

Längdspår
Vid STF Fjällhornet Resort åker du direkt ut i det Blå Spåret som är 4 km långt och pistas regelbundet. Här kan du se aktuell spårstatus.

Läs mer om aktiviteter och utflyktsmål i våra omgivningar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


You are now subscribed