Att göra något man inte gjort förut, är en del av den personliga utvecklingen sägs det. Så blev det denna helg när vi bjöd in till Yinyogaretreat här på STF Fjällhornet Resort. Att yoga, meditation och mindfulnes var något som skulle passa bra här på anläggningen var jag helt övertygad om. Med tanke på det stora intresset för helgen och nyfikenheten både på anläggningen och retreatet kändes det extra bra att kunna hälsa de 15 anmälda varmt välkomna!

För de flesta deltagarna var detta deras första besök här på Fjällhornet, och som jag förstod på deras reaktioner, troligen inte det sista. Deltagarna delades in, sängar bäddades och de gjorde sig hemmastadda. Vid sju samlades vi alla i vår ommöblerade storstuga och jag fick äran att hälsa alla välkomna till STF Fjällhornet Resort och vårt Yinyogaretreat. Mia Melby, från Yogaform i Funäsdalen, vår inspirerande yogalärare, tog över och retreatet kunde börja.

Welcome to Fjällhortnet Resort

Under helgen hade vi förmånen att få fyra långa och fantastiska Yinyogapass och däremellan kunde våra deltagare njuta av omgivningarna eller bara ta det lugnt. Vädret kunde inte ha varit bättre. Solen sken och vi kunde sitta vid grillplatsen och mot stugväggen, samtala och njuta av stillheten.

Helgen gick i återhämtningens- och lugnets tecken där vi blev guidade i Yinyogapositioner, andnings- och meditationsövningar, precis som vi alla behövde. Som platschef här på STF Fjällhornet Resort är jag stolt, överväldigat och oändligt tacksam över helgen!

Eva Åslund,
Platschef på Fjällhornet Resort