Hemester - unna dig och din familj en trygg och härlig semester i fjällen i vinter. Ni finner lugnet och stillheten i naturen.

I dessa tider kan det vara skönt att drömma sig bort till stillheten och tryggheten med en semester i svenska fjällen. Du och din familj bor i en egen stuga, ni är självförsörjande och har naturen runt knuten. Frisk luft och aktiviteter för både stora och små, ni kan fiska, vandra och upptäcka nya platser. Ingen trängsel, bara stillsam naturupplevelse.
Landskapet i fjällen är vackert och skiftande. Att fjällen har något att erbjuda året runt, inte bara på sommaren, är en mycket underskattad egenskap. På vintern kan du åka skidor, fiska, gå med snöskor och mycket mer.

Passa på att boka din resa till i Härliga Ljungdalsfjällen, där Vildmarken tar vid. Vi ser fram emot att ha er som gäst här hos oss på STF Fjällhornet Resort, där vildmarken tar vid.


Nu får du 10 % rabatt om du gör din bokning av ditt boende för vinterperioden under kampanjperioden 17 september – 31 oktober. Gäller ej vecka 13 -14.
 

Öppet köp 30 dagar innan ankomst

För din trygghet och för att du som gäst känna dig trygg vare sig om det är dina egna semesterplaner eller omvärlden som förändras, så får alla öppet köp till och med 30 dagar innan ankomst. Köper du till ett avbeställningsskydd kan du göra ändringar oavsett anledning till och med 15 dagar innan ankomst. Med läkarintyg kan du göra ändringar fram till ankomstdagen kostnadsfritt. Avbeställningsskyddet återbetalas ej.
 

Det här gör vi för att du som gäst ska känna dig trygg hos oss:

•    Vi följer riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och UD och vi har vidtagit de åtgärder som rekommenderas för att minska risken för smittspridning.

•    Vi har upprättade rutiner och planer för att värna om våra gästers och vår personals hälsa.

•    Hygien och renlighet är alltid högprioriterat. Ökat fokus på handhygien.