Fjällhornet Resort ansluter sig till STF

STF Fjällhornet Resort

Nu är Fjällhornet Resort en av Svenska Turistföreningens (STF) anläggningar i fjällen. STF erbjuder omkring 300 vandrarhem, hotell, fjällstationer och fjällstugor för äventyrliga turister runt om i landet. Samarbetet gör det möjligt att än fler får tillgång till upptäcka området kring Fjällhornet Resort nära Helagsmassivet i Ljungdalsfjällen, nordvästra Härjedalen. 
 
Fjällhornet Resort ägs och drivs av Personalstiftelsen PostNord Plus. Sedan 1984 har stiftelsen erbjudit PostNord-anställda/seniorer möjligheten att bo i fantastiska stugor, precis där vildmarken tar vid. Idag tar anläggningen även emot externa gäster.
 
- Vi har valt att bli en del av STF-familjen för att bidra med minnesvärda upplevelser. STF:s värdegrund liknar väldigt mycket det uppdrag stiftelsen har nämligen att skapa en aktiv fritid för PostNord-koncernens medarbetare. Vi vill synas under ett förtroendefyllt varumärke inspirera, underlätta och engagera STFs medlemmar genom att erbjuda boende och aktiviteter på Fjällhornet Resort, säger Eva Kristiansson, vd Personalstiftelsen PostNord Plus 
 
Den första stugan på Postvallen i Ljungdalen uppfördes redan år 1961 av Postens Idrottsförening. Anläggningen sköts med stor omsorg av stugvärden Kent Moén sedan 17 år. 
 
- Vi arbetar ständigt med att hitta nya intressanta boenden för våra medlemmar. Fjällhornet Resort har en fantastisk orörd fjällnatur precis runt stugknuten, vandring på sommaren och skidåkning på vintern. Det finns gott om härliga naturupplevelser i en otroligt vacker fjällmiljö, därför är vi stolta och glada över att få välkomna de till STF, säger Anita Boström, franchiseansvarig, norra Sverige på STF. 
 
Medlemmar i Svenska Turistföreningen kan boka STF Fjällhornet Resort på www.svenskaturistforeningen.se/fjallhornet